Lidhje

Maqedoni: Këshilli i Radiopërhapjes kritikon mjetet elektronike të informimit


Maqedoni: Këshilli i Radiopërhapjes kritikon mjetet elektronike të informimit
Maqedoni: Këshilli i Radiopërhapjes kritikon mjetet elektronike të informimit

Këshilli i Radiopërhapjes në Maqedoni ka kritikuar mjetet elektronike të informimit për mënyrën e mbulimit të fushatës parazgjedhore dhe ka paralajmëruar se do të ngrejë padi kundër një televizioni. Edhe kryetari i Shoqatës së gazetarëve në Maqedoni thotë se televizionet janë politizuar dhe nuk pritet një qasje objektive nga ana e tyre.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG