Lidhje

Maqedoni: Mbërrijnë vëzhguesit e ODIHR-it për zgjedhjet e 5 qershorit


Maqedoni: Mbërrijnë vëzhguesit e ODIHR-it për zgjedhjet e 5 qershorit
Maqedoni: Mbërrijnë vëzhguesit e ODIHR-it për zgjedhjet e 5 qershorit

Në Maqedoni kanë arritur vëzhguesit e parë të ODIHR për të ndjekur procesin e zgjedhjeve parlamentare të 5 qershorit. Pritet që numri i vëzhguesve të huaj të arrijë në 320. ODIHR-i do të vëzhgojë edhe zbatimin e ligjeve zgjedhore si dhe mënyrën e financimit të fushatave të partive politike.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG