Lidhje

Reagime pas shpalljes së emrave të informatorëve në Maqedoni


Shpallja në internet e emrave të ish-bashkëpunëtorëve të shërbimeve të sigurimit ka nxitur mjaft reagime

Shpallja në internet e emrave të ish-bashkëpunëtorëve të shërbimeve të sigurimit ka nxitur mjaft reagime në Maqedoni. Ka mendime se nuk publikohen informatoret e vërtetë, apo se mund të jenë bërë edhe manipulime ose publikimi i emrave në këtë formë bëhet për të shpërqëndruar vëmëndjen nga shpenzimet e shumta të qeverisë dhe rritjet e shpeshta të çmimeve.

XS
SM
MD
LG