Lidhje

Debat për projektin "Shkupi 2014"


Deri tani asnjë nga tre monumentet e planifikuara, të cilat do ta pasqyronin historinë shqiptare, nuk janë ngritur

Parlamenti i Maqedonisë po mba një debat mbi projektin e njohur si Shkupi 2014, që përfshin ngritjen e ndërtesave dhe monumenteve të kushtueshme në shesh dhe në qendër të qytetit. Deri tani asnjë nga tre monumentet e planifikuara, të cilat do ta pasqyronin historinë shqiptare, nuk janë ngritur. Opozita kërkon llogari nga qeveria, ndërkohë që e akuzon këtë të fundit për korrupsion në këtë projekt.

XS
SM
MD
LG