Lidhje

Interesim i pushuesve nga Maqedonia për bregdetin shqiptar


Afërsia, rregullimi i infrastrukturës dhe çmimet e arsyeshme bëjnë që shumë pushues nga Maqedonia të zgjedhin bregdetin e Shqipërisë

Kryeministri maqedonas Nikolla Gruevski mendon se autoritetet greke po sillen në mënyrë poshtëruese ndaj turistëve maqedonas, duke u ngjitur mbishkrime me shkurtesën FYROM në targat e makinave të tyre. Ky veprim duket se po shtyn shumë maqedonas që të mos kalojnë pushimet verore në Greqi; ndërkohë që po shtohet interesi për bregdetin shqiptar. Punonjës turistik thonë se afërsia, rregullimi i infrastrukturës rrugore dhe çmimet e arsyeshme në Shqipëri bëjnë që shumë pushues nga Maqedonia të zgjedhin bregdetin e vendit fqinj.

XS
SM
MD
LG