Lidhje

Maqedoni: Shtohen reagimet ndaj ndryshimeve të ligjit për Këshillin e transmetimeve radio-televizive


Maqedoni: Shtohen reagimet ndaj ndryshimeve të ligjit për Këshillin e transmetimeve radio-televizive

Në Maqedoni janë shtuar reagimet ndaj ndryshimeve të ligjit për Këshillin e transmetimeve radio-televizive, të miratuar nga Parlamenti i vendit. Ekspertët shprehen të shqetësuar duke thënë se pushteti po përpiqet të heshtë dhe të mbyllë mjetet e informimit që janë kritike ndaj qeverisë. Ndaj amendamenteve të ligjit ka reaguar edhe OSBE-ja, e cila thotë se ndryshimet mund të çojnë në politizime brenda Këshillit të transmetimeve.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG