Lidhje

Maqedoni: Thirrje për fushatë të qetë


Maqedoni: Thirrje për fushatë të qetë

Opozita në Maqedoni po shprehet e shqetësuar nga mundësia e manipulimit me votat e diasporës për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare të pesë qershorit. Fushata është shoqëruar me incidente në shtabet zgjedhore të partive maqedonase, ndërkohë që komuniteti ndërkombëtar ka bërë thirrje për një fushatë dhe proces të qetë e të drejtë zgjedhor.

XS
SM
MD
LG