Lidhje

Maqedoni: Vazhdojnë debatet mbi regjistrimin e popullsisë


Maqedoni: Vazhdojnë debatet mbi regjistrimin e popullsisë
Maqedoni: Vazhdojnë debatet mbi regjistrimin e popullsisë

Në Maqedoni po debatohet cështja e regjistrimit të popullsisë, ndërkohë që faktorët politikë shqiptarë duket se do të kërkojnë shtyrjen e procesit. Regjistrimi ishte parashikuar të mbahej në fillim të muajit mars, por shqiptarët dhe pakicat turke po i bojkotojnë komisionet përkatëse që merren me regjistrimin. Shqiptarët druhense mund të bëhen manipulimeme shifrat. Nga Shkupi njofton Isak Ramadani.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG