Lidhje

Maqedonia nuk do të lejojë futjen e mallrave serbe për në Kosovë


Maqedonia nuk do të lejojë futjen e mallrave serbe për në Kosovë

Autoritetet qeveritare maqedonase thonë se nuk do të lejojnë që mallra serbe përmes Maqedonisë të futen në Kosovë. Ndërkohë, tregtarët dhe kompanitë nga Maqedoni po kërkojnë mundësi për shtimin e eksportit të mallrave nga Maqedonia për në tregun e Kosovës. Maqedonia vazhdon të eksportojë pjesën më të madhe të prodhimeve të saj në Kosovë.

XS
SM
MD
LG