Lidhje

Mbërriti në Tiranë një delegacion i deputetëve të parlamentit evropian


Mbërriti në Tiranë një delegacion i deputetëve të parlamentit evropian
Mbërriti në Tiranë një delegacion i deputetëve të parlamentit evropian

Në Tiranë mbërriti sot një delegacion i deputetëve të parlamentit europian të cilët do të marrin pjesë në Takimin e katërt të Komitetit të Stabilizim Asocimit, Bashkimi europian Shqipëri. Delegacioni i cili kryesohet nga eurodeputeti Eduard Kukan pati sot takime me përfaqësuesit më të lartë shtetëror dhe politik të vendit. Në qendër të mbledhjes së nesërme të Komitetit të Stabilizim asocimit do të jetë ecuria e marrëdhënieve mes Shqipërisë dhe Bashkimit europian, reformat dhe zhvillimet në parlamentin shqiptar.

XS
SM
MD
LG