Lidhje

Mblidhen grupet punuese të Kosovës dhe Serbisë për ndriçimin e fatit të të zhdukurve


Në Prishtinë, grupet punuese të Kosovës dhe Serbisë për ndriçimin e fatit të personave të zhdukur gjatë luftës në Kosovë, thanë se gjatë këtij viti do të zhvillohen kërkime në 36 vende të ndryshme, ku mendohet se mund të ketë trupa të të zhdukurve.

Edhe trembëdhjetë vjet pas luftës ende nuk dihet asgjë për fatin e 1 mijë e 793 personave, pjesa më e madhe e të cilëve janë shqiptarë të Kosovës.

XS
SM
MD
LG