Lidhje

Media Arkivi

Mbrojtja e mjedisit në Shqipëri


Mbrojtja e natyrës në Shqipëri po kthehet në një sfidë prej dëmtimeve që po ndodhin në pyjet dhe lumenjtë, por edhe prej problemeve të mos ndëshkimit të krimeve mjedisore. Instituti për Ruajtjen e Natyrës po nxit në disa rajone të vendit njohjen dhe zbatimin e ligjeve për ruajtjen e natyrës.

XS
SM
MD
LG