Lidhje

Studim për mediat në Shqipëri dhe në Kosovë


Instituti i Studimeve Ndërkombëtare

Instituti i Studimeve Ndërkombëtare publikoi një studim mbi mbulimin e dobët të shtypit të Tiranës dhe atij të Prishtinës për zhvillimet dhe jetën në të dy anët e kufirit.

Studimi nxori se pjesa dërrmuese, afro 80 për qind, e shkrimeve gjatë këtij viti, janë mbi tema politike dhe pak, ose aspak mbi ekonominë dhe çështje të tjera në të dy vendet.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG