Lidhje

Merren masa për të lehtësuar kthimin nga Greqia të mijëra emigrantëve


Merren masa për të lehtësuar kthimin nga Greqia të mijëra emigrantëve

Drejtoria e Kufirit dhe Emigracionit në Gjirokastër pohoi sot masat për të lehtësuar kthimin nga Greqia të mijëra emigrantëve shqiptare për sezonin turistik. Kapaciteti i pikës së Kakavijës do të arrijë deri në 15 pika shërbimi, ndërsa edhe pala greke po shton në kufi personelin e saj për të përballuar ritmin e kthimit te emigrantëve.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG