Lidhje

Misioni i Këshillit të Europës viziton Tiranën në prag të zgjedhjeve


Misioni i Këshillit të Europës viziton Tiranën në prag të zgjedhjeve
Misioni i Këshillit të Europës viziton Tiranën në prag të zgjedhjeve

Në Shqipëri nisi sot vizitën një mision i Kongresit të autoriteteve lokale të Këshillit të Europës i cili do të njihet me situatën zgjedhore në vend.

Misioni i Këshillit të Europës zhvilloi sot takime në Komisionin Qëndror të zgjedhjeve duke theksuar nevojën e organizmit të zgjedhjeve të 8 majit sipas standarteve. Përfaqësuesit e Strasburgut do të qëndrojnë në Tiranë për 3 ditë gjatë të cilave do të kenë takime me autoritetet shqiptare dhe përfaqësues të partive politike dhe shoqërisë civile.

Delegacioni i paraprin misionit prej 19 vëzhguesish që Këshilli i Europsë do të dërgojë në Shqipëri në prag të zgjedhjeve vendore duke ju shtuar afër 450 vëzhguesve të Osbe/Odihri-it.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG