Lidhje

Shtohet prania e forcave të sigurisë në veriun e Mitrovicës


Bajram Rexhepi
Në Kosovë, forcat e sigurisë shtuan praninë e tyre në veriun e Mitrovicës për të shmangur përkeqësimin e situatës në atë zonë pas incidenteve të shtuara ditëve të fundit. Tensionet u shtuan në një lagje në veri të këtij qyteti për shkak të kundërshtimeve të përfaqësuesve serb ndaj rindërtimit të shtëpive të shqiptarëve që ishin shkatërruar gjatë luftës në Kosovë dhe ndërhyrjes së zyrtarëve të UNMIK-ut për të kërkuar leje ndërtimi prej tyre.

XS
SM
MD
LG