Lidhje

Problemet e mjedisit në jug të Shqipërisë


Ndotja e Luginës së Drinos por edhe menaxhimi i hapësirave urbane në qytete kërkojnë më shumë vemendje

Në jug të Shqipërisë problemet e mjedisit vazhdojnë të mbeten të mprehta. Ndotja e Luginës së Drinos por edhe menaxhimi i hapësirave urbane në qytete kërkojnë, sipas specialistëve, më shumë vemendje. Studiuesit vlerësojnë se edhe mjaft inisiativa ligjore në mbrojtje të mjedisit duan kohë të zbatohen nga komunitetet e banorëve dhe vetë bizneset.

XS
SM
MD
LG