Lidhje

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi

  • Ali Salaj

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, që nga themelimi i tij, ka zhvilluar aktivitete të vazhdueshme për të drejtat e shqiptarëve në këtë vend. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve, Genci Nimanbegu, foli për objektivat që këshilli synon të realizojë në të ardhmen, me një theks të veçantë tek arsimi në gjuhën shqipe, vetëqeverisjea lokale dhe privatizimet e ndërmarrjeve publike.

XS
SM
MD
LG