Lidhje

Motivet e 100 vjetorit të Pavarësisë frymëzojnë artizanët në Gjirokastër


Motivet e 100 vjetorit të Pavarësisë frymëzojnë artizanët në Gjirokastër
Motivet e 100 vjetorit të Pavarësisë frymëzojnë artizanët në Gjirokastër

Mjeshtrit e gurit dhe të drurit në Gjirokastër po përfshijnë në punimet e tyre motive të shumta për 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë. Tradita shqiptare ,sipas tyre, është mjaft e pasur edhe në përjetimin e ngjarjeve të tilla të mëdha në historinë e kombit shqiptar. Sezoni turistik pritet nga artizanet të jetë më i mirë këtë vit edhe prej aktiviteteve të shumta që do të zhvillohen në kuadrin e festës së pavarësisë.

XS
SM
MD
LG