Lidhje

Mbrojtja e monumenteve të kulturës

  • Raimond Kola

Moti i keq e ka rënduar këtë vit gjendjen e mjaft Monumenteve të Kulturës në Gjirokastër. Institucionet e Trashëgimisë Kulturore kërkojnë më shumë financime për mirëmbajtjen dhe restaurimin e tyre. Në Gjirokastër është në proces një regjistrim i ri për të gjtiha objektet që mbrohen nga shteti shumë prej të cilave kanë nevojë për ndërhyrje.

XS
SM
MD
LG