Lidhje

Muzika elektronike Dance në klubet e Uashingtonit


Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve muzikore amerikane që do të zhvillohet në 18 nëntor, do të jetë këtë vit edhe një kategori e re: muzika elektronike Dance. Ritmi dhe tingujt e kësaj muzike kanë përfshirë klubet e natës dhe janë kthyer në prirjen e re muzikore për Uashingtonin.

XS
SM
MD
LG