Lidhje

Në mesnatë përfundon fushata për zgjedhjet në Kosovë


Me gjithë pezullimin e fushatës nga partitë politike për shkak të shpërthimit të sotëm, në Kosovë po vazhdojnë përgatitjet për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të tetë qershorit. Sonte përfundon zyrtarisht fushata e cila deri tash është cilësuar e qetë dhe pa incidente. Autoritetet vendase e ndërkombëtare thonë se janë duke marrë të gjitha masat për të siguruar një proces të qetë e të lirë ditën e diel, ndërsa vlerësojnë se zgjedhjet do të jenë një sprovë e rëndësishme edhe për aspiratat evropiane të Kosovës. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Leonat Shehu.
XS
SM
MD
LG