Lidhje

E ardhmja e Forcave të Armatosura të Kosovës


Në Kosovë, parlamenti pritet që të miratojë ligjin dhe ndryshimet e nevojshme kushtetuese për themelimin Forcave të Armatosura të Kosovës javën që po vjen. Miratimi do të mund të pasohej nga vendimi për shpërndarjen e parlamentit dhe shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, që mund të mbahen në pjesën e parë të muajit qershor. Por, çështja varet nga kompromisi që mund të arrihet me përfaqësuesit e pakicave kombëtare që kushtëzojnë votimin me shkallën e përfaqësimit të tyre në parlamentin e ardhshëm.

FSK
please wait
Embed
FSK

No media source currently available

0:00 0:03:53 0:00
XS
SM
MD
LG