Lidhje

Besimtarët myslimanë në Shqipëri mbyllën muajin e Ramazanit

  • Armand Mero
  • Tiranë

Besimtarët myslimanë në Shqipëri mbyllën muajin e Ramazanit

Në Shqipëri besimtarët myslimanë mbyllën muajin e Ramazanit dhe nesër do të festojnë Bajramin e Madh. Ramazani është një nga ngjarjet më të rëndësishme në fenë myslimane dhe konsiderohet si muaji i mëshirës, faljes dhe mirësisë, gjatë së cilës besimtarët agjërojnë. Sot kryetari i komunitetit mysliman Selim Muça, ju drejtua me një urim të gjithë besimtarëve.

XS
SM
MD
LG