Lidhje

Një libër për marrëdhëniet shqiptaro-amerikane


Në Tiranë, sapo është botuar një studim i zgjeruar mbi marrëdhëniet shqiptaro-amerikane. Autori Ndriçim Kulla ka përfshirë në këtë libër një histori gati dy-shekullore në marrëdhëniet mes dy vendeve.

Studiuesit pohuan se ky studim sjell shumë ngjarje e fakte të reja në marrëdhëniet shqiptaro-amerikane, që tregohen dhe analizohen për herë të parë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG