Lidhje

Në Kosovë vërehet rënie e investimeve të huaja disa vjet radhazi


Në Kosovë vërehet rënie e investimeve të huaja disa vjet radhazi
Në Kosovë vërehet rënie e investimeve të huaja disa vjet radhazi

Në Kosovë, për disa vjet me radhë është shënuar një rënie e investimeve të huaja, në një periudhë kur shtimi i tyre vlerësohet thelbësorë për rimëkëmbjen ekonomike të vendit. Ndërsa, zyrtarë të Agjencisë për Nxitjen e Investimeve, fajësojnë krizën ekonomike botërore, ekspertët e ekonomisë thonë se faji është tek mjedisi i papërshtatshëm për investime, moszbatimi i ligjit, shkalla e lartë e korrupsionit dhe ekonomisë joformale në vend.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG