Lidhje

Në Kosovë ka filluar rinumërimi i rreth 50 për qind të votave 9 janarit


Në Kosovë ka filluar rinumërimi i rreth 50 për qind të votave 9 janarit
Në Kosovë ka filluar rinumërimi i rreth 50 për qind të votave 9 janarit

Në Kosovë ka filluar rinumërimi i rreth 50 për qind të votave të hedhura në rivotimet e 9 janarit që u zhvilluan në pesë komuna të vendit, pas parregullsive që u shfaqën në zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 12 dhjetorit. Rinumërimi ndodh ndërsa po bëhen përgatitje për rivotim në Mitrovicë dhe po debatohet për pasojat që mund të kenë këto zhvillime për të ardhmen e shtetit të ri.

XS
SM
MD
LG