Lidhje

Në Shkup hapet ekspozitë për Nënë Terezën

  • Isak Ramadani
  • Shkup

Në Shkup hapet ekspozitë për Nënë Terezën

Sot në Shkup u hap një ekspozitë me fotografi dhe u shfaq një film dokumentar për humanisten Nëna Terezë. Fotografitë paraqesin rininë, familjen dhe veprimtarinë e nobelistes së njohur e cila lindi në Shkup para 100 vjetësh dhe u largua nga vendlindja në moshë mjaft të re për t'ia përkushtuar jetën bamirësisë për të sëmurët, të varfërit dhe të pamundurit.

XS
SM
MD
LG