Lidhje

Në Tetovë hapet konferenca për 10 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit


Në Tetovë hapet konferenca për 10 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit
Në Tetovë hapet konferenca për 10 vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit

Në Tetovë sot filloi konferenca ndërkombëtare për të shënuar dhjetë vjetorin e Marrëveshjes së Ohrit, ku po marrin pjesë aktorë të përfshirë drejtpërsëdrejti në këtë Marrëveshje, si dhe diplomatë, politikanë, studiues a analistë. Ambasadori James Pardew, ish-ndërmjetësues, tha se pa këtë marrëveshje Maqedonia do të kishte një të ardhme tragjike. Marreveshja e arritur me 13 gusht te vitit 2001 konsiderohet si kornize ligjore ne vend.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG