Lidhje

Në Universitetin e Shkodrës diplomohen 150 studente të Fakultetit Ekonomik


Në Universitetin e Shkodrës diplomohen 150 studente të Fakultetit Ekonomik
Në Universitetin e Shkodrës diplomohen 150 studente të Fakultetit Ekonomik

Në Universitetin e Shkodrës u diplomuan 150 studente të fakultetit ekonomik, fakultet ky që prej 15 vitesh bashkëpunon me disa universitete në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. 100 studente të këtij fakulteti janë pjesëmarrës të programit amerikan, "Studentet ne sipermarrjen e lire", që synon gërshetimin e studimeve universitare me komunitetin dhe biznesin vendas.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG