Lidhje

Në Veri të Shqipërisë hapen një numër televizionesh lokale


Në Veri të Shqipërisë hapen një numër televizionesh lokale

Në Veri të Shqipërisë, vitet e fundit, janë hapur një numër televizionesh lokale që po ndihmojnë në pasqyrimin e jetës së përditëshme dhe të problemeve, me të cilat perballen banorët e kësaj zone. Këto televizione përballen me vështirësi të pasqyrimit të gjendjes, në zonat e thella malore si dhe me ndërhyrjet në punët e gazetarëve.

XS
SM
MD
LG