Lidhje

Në Veri të Shqipërisë ka një shtim të konflikteve

  • Pëllumb Sulo

Në Veri të Shqipërisë ka një shtim të konflikteve

Në Veri të Shqipërisë po vërehet një shtim i numrit të konflikteve, që në jo pak raste përfundojnë në dhunë. Sipas përfaqësuesve të Fondacionit "Zgjidhja e konflikteve dhe pajtimi i mosmarrveshjeve", numrin më të madh të konflikteve e përbëjnë konfliktet që lidhen me problemet e pronës. Në një takim të zhvilluar në Shkodër, përfaqësues të Fondacionit sugjeruan ndërmjetësimin për zgjidhjen e konflikteve, sidomos në rastet e përfshirjes të të miturve.

XS
SM
MD
LG