Lidhje

Qeveria e Kosovës përpiqet të tërheqë investime të huaja

  • Arben Xhixho

Qeveria e Kosovës përpiqet të tërheqë investime të huaja

Të mërkurën në Nju Jork qeveria e Kosovës organizoi një forum për të tërhequr investime në Kosovë. Dy vjet pas pavarësisë, Kosova ndeshet me probleme të shumta ekonomike dhe me një papunësi prej 45 përqindësh. Qeveria e Kosovës përfaqësohej në takim nga disa ministra. Zëri i Amerikës intervistoi ngaNju Jorku Ministrin e Ekonomisë dhe Financave Ahmet Shala.

XS
SM
MD
LG