Lidhje

Media Arkivi

Shqipëria me 13 blloqe për kërkim nafte


Në Tiranë, qeveria paraqiti sot tek kompanitë e naftës planet e saj për zona të reja kërkimi në det dhe në tokë, bashkë me projekt e reformimit të këtij sektori strategjik.

XS
SM
MD
LG