Lidhje

OSBE, serbët e Kosovës dhe zgjedhjet në Beograd


Në Kosovë, Misioni i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë tha se është i gatshëm t’u mundësojë qytetarëve të komunitetit serb atje, që të marrin pjesë në zgjedhjet presidenciale të Serbisë që mbahen më dy prill.

Ndonëse ende nuk ka një vendim përfundimtar, besohet se ky mision sikurse edhe në të kaluarën, do të përfshihet në operacionin e quajtur "grumbullimi i votave".

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG