Lidhje

OSBE për gratë në politikë


Në Tiranë, Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim Europian, OSBE, u kujtoi veprimtarëve dhe forcave politike, se në përgatitjet për zgjedhjet e ardhshme duhet të përfshijnë edhe kuotat ligjore të grave në parlament.

OSBE po mbështet shtimin e grave shqiptare në politikë me besimin se ato janë më të afta në politikat sociale dhe më pak abuzuese me detyrat shtetërore.

XS
SM
MD
LG