Lidhje

Media Arkivi

Mbipopullimi i burgjeve të Shqipërisë


Në mjediset e paraburgimeve dhe burgjeve të Shqipërisë janë aktualisht rreth 1 200 persona mbi kapacitete. Kjo e ka vështirësuar edhe dënimin e të miturve dhe adoleshntëve, prandaj OSBE dhe UNICEF po mbështesin dënimet alternative të tyre.

XS
SM
MD
LG