Lidhje

Panairi i artizanateve në Kosovë

  • Laonat Shehu

Në Prishtinë po mbahet panairi i Artizanaleve dhe Trashëgimisë Kulturore i organizuar nga Shoqatat e grave. Përveç shitjes së prodhimeve, panairi synon promovimin e vlerave të trashëgimisë kulturore tradicionale dhe shkëmbimin e punimeve artizanale ndërmjet vendeve të rajonit.
XS
SM
MD
LG