Lidhje

Parkimi i automjeteve në qytetet turistike të Shqipërisë


Parkimi i automjeteve në qytetet turistike të Shqipërisë

Në shumë qytete turistike në Shqipëri një nga problemet më të mprehta mbetet parkimi i automjeteve. Në Sarandë ndërtimet kanë zënë pothuajse të gjitha sipërfaqet dhe plani urbanistik nuk eshtë zbatuar për sipërfaqet e parkimeve. Pushuesit, por edhe vete banoret, kerkojne mjaft kohe per te parkuar makinat.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG