Lidhje

Parku natyror i Zagorisë

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër organizatat mjedisore po synojnë krijimin e Parkut të ri Natyror Rajonal të Zagorisë. Kjo zonë dallon në Shqipëri për pasuritë natyrore dhe kulturore dhe për lloje bimësh dhe kafshësh që rrezikojnë të zhduken. Specialistët e Mjedisit thonë se krijimi i Parkut do nxisë ruajtjen dhe mbrojtjen e këtyre vlerave, por edhe zhvillimin e turizmit.

XS
SM
MD
LG