Lidhje

Parqet Kombëtare të Amerikës - Kanioni i Madh


Kanioni i Madh, një nga shtatë mrekullitë e botës, ka qenë një frymëzim për aventurierët, poetët dhe piktorë prej qindra vjetësh. Kur shikon nga maja e shkëmbinjve apo vozit poshtë në lumin e rrëmbyer të Kolorados, e kupton se nga e ka marrë emrin ky lum. Vizitori i parqeve kombëtare, Mikah Meyer, u mahnit nga kjo pikë turistike gjatë një aventure tetë ditore, të cilën nuk ka për ta harruar kurrë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG