Lidhje

Media Arkivi

Partia Demokratike dhe Parlamenti


Partia Demokratike e opozitës po zgjedh në Tiranë forumet e reja drejtuese të saj në Kuvendin Kombëtar. Kuvendi po mbahet ndërkohë që Partia më e madhe opozitare ka bojkotuar parlamentin për shkak të dhunës ndaj deputetëve të saj.

XS
SM
MD
LG