Lidhje

Partitë në Tiranë ftojnë njëra-tjetrën për dialog dhe kompromis


Partitë në Tiranë ftojnë njëra-tjetrën për dialog dhe kompromis

Forcat kryesore politike në Shqipëri po shprehin gatishmërinë për dialog dhe zgjidhje me kompromis të ngërçit politik. Nuk ka ende informacion se çfarë lëshimesh po i bëjnë njëra-tjetrës në bisedimet e ndërmjetësuara nga zyrtarët e Bashkimit Europian në Strasburg dhe në Tiranë, por politikanët shfaqin një optimizëm të matur mbi zgjidhjen e shpejtë të situatës.

XS
SM
MD
LG