Lidhje

Maqedoni: PDSH dhe RDK nuk arrijnë synimet


Në Maqedoni, Partia Demokratike Shqiptare dhe Rilindja Demokratike Kombëtare nuk arritën të realizojnë synimet e tyre një gërshetim të aktivitetit të tyre, të cilin PDSH-ja e kishte parashikuar si bashkim ndërsa RDK-ja e kishte parë si bashkëpunim. Analistët mendojnë se drejtuesit e këtyre dy partive shqiptare nuk po përçojnë frymën e forcimit të opozitës.
XS
SM
MD
LG