Lidhje

Partitë shqiptare në Maqedoni bëjnë vlerësime të ndryshme për vitin 2010


Partitë shqiptare në Maqedoni bëjnë vlerësime të ndryshme për vitin 2010
Partitë shqiptare në Maqedoni bëjnë vlerësime të ndryshme për vitin 2010

Partitë shqiptare në Maqedoni bënë vlerësime për arritjet dhe problemet për vitin që po lëmë pas. Opozita e quan 2010-n një vit të humbur për shqiptarët. Politikanët në Maqedoni thonë se viti që vjen duhet të zgjidhë problemet jetike me të cilat ndeshet vendi për t'i hapur rrugën integrimeve.

Të ngjashme

XS
SM
MD
LG