Lidhje

Pashkët kremtohen edhe në Kosovë


easter in kosovo

Pashkët po kremtohen edhe në Kosovë, si nga besimtarë katolikë, ashtu edhe ortodoksë. Në përgëzimet e rastit, udhëheqësit politikë e fetarë, kanë vënë theksin në përpjekjet për ruajtjen e paqes, tolerancës dhe pajtimit mes njerëzve.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG