Lidhje

Shqipëri, përfaqësimi i grave në media


Në Shqipëri, Rrjeti i Grave për Barazi në Vendimmarrje sapo ka kryer një vëzhgim mbi përfaqësimin e grave në media. Vëzhgimi nxori se gratë mbizotërojnë në lajmet e krimit dhe të argëtimit, por janë vetëm 3 për qind të pranishme në lajmet politike dhe ato me rëndësi kombëtare.

XS
SM
MD
LG