Lidhje

Shqipëri: Përpjekje për të ulur shifrat e larta të dhunës në familje


Ministria e Punës dhe Përkrahjes Sociale po kërkon një mbështetje më të madhe nga pushteti vendor për të ulur shifrat e larta të dhunës në familje. Bashkitë dhe komunat kanë ende financime të pakta për programet sociale për shkak të të ardhurave të pakta dhe përqëndrimit të buxhetit lokal në investimet në infrastrukturë.

XS
SM
MD
LG