Lidhje

Selimi: "Sfida e Mijëvjeçarit" dhe ekonomia e Kosovës

  • Rudina Dervishi

Pranimi i Kosovës në programin Kompakt të Korporatës Sfidat e Mijëvjeçarit, tregon për mbështetjen e qeverisë amerikane ndaj forcimit të ekonomisë së Kosovës, thotë koordinatori kombëtar i kësaj korporate në qeverinë e Kosovës, Petrit Selimi. Gjatë një interviste me kolegen Rudina Dervishi, zoti Selimi flet për pengesat e evidentuara, që kufizojnë investimet në Kosovë dhe mbi hartimin e planeve për t’u fokusuar në sektorët që do t’i sjellin më shumë të ardhura shoqërisë kosovare.

XS
SM
MD
LG