Lidhje

Pogradeci tërheq turistët përmes investimesh


Qyteti i Pogradecit, në Juglindje të Shqipërisë, vazhdon të vizitohet edhe gjatë stinës së vjeshtës nga qindra turistë vendas dhe të huaj. Banorët thonë se përmirësimi i pastrimit të zonës së Liqenit dhe shtimi hoteleve familjare kane rritur kohet e fundit interesin e vizitoreve. Banorët po u kërkojnë autoriteteve të paraqesin kërkesën që Pogradeci të listohet në Pasuritë Botërore të UNESCOS , ashtu si qyteti fqinj i Ohrit në Maqedoni.

XS
SM
MD
LG